Tusi
Notification

E te faʻatagaina le One IBC ona lafo mai ni faʻasilasilaga ia te oe?

E faʻatoa logoina atu e matou tala fou ma le fiafia ia te oe.

O loʻo e faitau i le gagana fa'a Samoa faʻaliliuga e se polokalame AI. Faitau atili i le Disclaimer ma lagolagoina matou e faʻasaʻo lau gagana malosi. Sili i le Igilisi .

One IBC: Vietnam o loʻo iai i totonu o atunuʻu e sili ona malosi le toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻamaʻi ole Covid-19

Taimi faʻafouina: 19 Nov, 2020, 10:16 (UTC+08:00)

Covid-19 ua faʻaleagaina le tamaoaiga o le lalolagi. O se luʻi ma se avanoa mo pisinisi Vietnamese e malepe ai. Ia, o le a le mea e tatau ona tatou faia e tulaʻi aʻe ina ua uma le faʻamaʻi o le Covid-19? E ono faigata ona tali ae… ua uma ona tatou iloa le tali.

Talanoa ma Dantri, Mr. Regimantas Pakštaitis - Faufautua Sinia o le One IBC Group i Vietnam, fefaʻasoaaʻi ona manatu i le auala e faʻaogaina ai kamupani mai fafo e maua ai sili faʻamanuiaga mo pisinisi Vietnamese.

O loʻo paʻu pea le tamaoaiga o le lalolagi i le tamaoaiga o le lalolagi

E tusa ai ma le Faʻaputuga Tupe Faʻavaomalo, o le faʻamaʻi o le Covid-19 ua faʻatupuina se faʻalavelave matuia i le lalolagi atoa. Seia o Novema 17, na faamauina e le lalolagi sili atu i le 55.2 miliona mataupu, faatasi ai ma le sili atu i le 1.3 miliona maliliu. O le tamaoaiga o le lalolagi o le a faaauau pea ona sosolo i luga o le tamaoaiga. O le numera o faʻamaʻi i le "konetineta tuai" o loʻo tupuola faʻatele. Lalolagi taʻimua atunuʻu pei o Peretania, Sepania, Farani, ma Italia o loʻo valoʻia mai e faʻaauau pea ona sosolo i lalo.

Mr. Regimantas Pakštaitis - Senior Advisor of One IBC Group in Vietnam

Mr.Regimantas Pakštaitis
Faufautua Sinia a le One IBC Group i Vietnam

O le tulaga tau tamaoaiga i le tele o atunuʻu atiaʻe e sili atu ona leaga. Ua fuafuaina e le Faletupe a le Lalolagi o lenei faamaʻi pipisi o le a mafua ai ona paʻu atu i le 100 miliona tagata i le lalolagi atoa i le leai o ni galuega ma le mativa. O fusi lagolago maopoopo mai malo e leʻi fesoasoani foi i le tulaga e faaleleia atili ai. O faʻailoga o loʻo iai nei le tamaoaiga i le tele o atunuʻu, e ono lamatia ai le faʻatupulaia o le tamaoaiga ma seʻe ai seʻia oʻo i le faaiuga o le tausaga fou, ma le faʻailoga o le "L" ae leʻo le "V".

Ua vevesi le tamaoaiga o le lalolagi ona o Covid-19

Le avanoa mo kamupani Vietnamese ua faʻalauteleina i maketi i fafo

Aʻo tauivi pea le lalolagi ma Covid-19, ua toetoe lava a aofia ai i Vietnam le salalau o le atunuʻu ma ua i le tulaga o le faʻatauaina o atinaʻe, faʻaaogaina o avanoa e unaʻia ai le gaosiga, faʻateleina le faʻaulufaleina mai ma auina atu i fafo, ma isi. O le Vietnam GDP o le a siʻitia i le 1.6% i le 2020.

Ile suʻesuʻega o le tulaga o iai nei, Mr. Regimantas Pakštaitis - Faufautua Sinia o le One IBC Group i Vietnam fai mai o Vietnam o se tasi o nai atunuu e saogalemu ma o se ono ono maketi mo fafo teuteu tupe teu tupe mai Saina ma isi atunuu i Vietnam, i le faasologa e 'alofia ai le paʻu o le sapalai o oloa i le lalolagi atoa. O lenei sifi o le a fausia ai se tele tele o ulufale i totonu o laumua i Vietnam.

"I leisi itu, o le tele o atunuʻu o loʻo feagai ma faʻafitauli e" fiainu "mo tupe teu tupe faʻafaigaluega. I se isi faaupuga, o se tulaga lelei lea mo pisinisi Vietnamese e inivesi, faʻalauteleina laina gaosiga ma faʻatuina kamupani i fafo atu (ua lauiloa foi o kamupani mai fafo) i tele atunuu ma teritori i le lalolagi. Ona o mea taua i luga, Vietnam o le a i ai i le pito i luga atunuu ma le malosi toe faaleleia ina ua maeʻa le Covid-19 faʻamaʻi "Mr. Mr. Pakštaitis fai mai.

Kamupani mai fafo - o le ki i le manuia mo pisinisi Vietnamese pe a maeʻa le faʻamaʻi

Ole tele o fai pisinisi ole latou fesili ia latou: O a ni mea lelei e maua e kamupani mai fafo? Aisea e manaʻomia ai ona faʻatuina pisinisi i fafo kamupani?

Le setiina o se kamupani mai fafo e le o se fou fuafuaga. Ua lauiloa o tupe mama ma le aoga mai kamupani mai fafo ua matua suia lava foliga o le tele o pisinisi. I le lotolotoi o lenei taimi faigata, o malo o le tele o pulega faʻaauau na faaauau pea ona faʻafouina ma tuʻuina atu le tele o aiaiga faʻavae i lafoga lafoga, faʻafaigofieina faʻagaioiga, ma le manatu e faʻatosina atili mai fafo tupe teu faʻafaigaluega.

Fai mai Mr. Pakštaitis, o le tele o pisinisi Vietnamese ua mafai ona auina atu a latou oloa ma tautua. O le mea taua i le taimi nei o le amanaʻia o le avanoa, mauaina o aga o le lalolagi, ma i le taimi lava e tasi saili tagata atamamai faʻapitoa pei o le One IBC e tatalaina se kamupani mai fafo i le sili ona faigofie auala.

One IBC has put many Vietnamese companies on the world map

One IBC na tuʻuina le tele o kamupani Vietnamese i luga o le lalolagi faʻafanua

Faatasi ai ma se kamupani mai fafo, o pisinisi Vietnamese e naʻo le totogi lafoga maualalo (pe o le a tuusaunoaina foi mai lafoga), ma faʻateleina foi le igoa taʻuleleia i mata o paʻaga mai fafo.

Mo pisinisi o loʻo faʻatautaia i le i-pisinisi, tautua faʻaputugatupe, ma isi mea, e le lava le kamupani Vietnamese ma ono faigata ona faʻaaoga mea faigaluega totogi i luga o le upega tafailagi. E mafai ona taitai atu i le tapulaʻa o ono tagata faʻatau latou te mafai ona faʻalatalata i ai. Pisinisi mafai faʻatoa mafai ona ofi atu i se faʻapitoa tagata faʻatau ma o le mea moni a le kamupani tupe maua o le a faʻaititia mulimuli ane.

I le taimi nei, pisinisi ma atunuʻu mamao lala i Netherlands, poʻo Sigapoa, ma isi e mafai ona faigofie ona oʻo atu i le lalolagi tagata faʻatau ma o lea o le a faʻateleina tuputupu ae i le taimi umi.

One IBC Vietnam o se faʻamaonia tautua tautua mai fafo ma ua faʻamaonia lana sili ona lelei auaunaga ma le fiaafe o tagata faʻatau i le lalolagi atoa. Faatuina se kamupani fou ma le maualuga sili ona lelei? Asiasi i le www.oneibc.com mo nisi faʻamatalaga i luga ole atunuʻu tuʻufaʻatasia.

SUBCRIBE TO OUR UPDATES FA'AIGA IA TATOU FA'AIGA

Tala fou ma fa'amatalaga mai le salafa o le lalolagi na aumai ia te oe e le au poto faapitoa a One IBC

O le a le tala a le aufaasālalau e uiga ia i tatou

Faatatau ia tatou

Matou te mitamita lava i le avea ai ma se poto masani Tupe ma Faʻalapotopotoga Tautua tautua i le maketi faʻavaomalo. Matou te tuʻuina atu le sili ona lelei ma sili ona tauva taua ia te oe o ni tagata faʻatau taua e suia au sini i se tali ma se manino gaioiga fuafuaga. O la matou tali, lau manuia.

US